6. septembrī Jaunmārupē | "Baltās naktis Švarceniekos"

Švarcenieku muiža (Jaunmārupe, Mazcenu aleja 4)

6. septembrī no plkst. 18.00 līdz 23.00 Švarcenieku muižā Jaunmārupē norisināsies īpašs un vēl nebijis notikums – "Baltās naktis Švarceniekos". Šis vakars solās būt piepildīts ar romantiku, mīlestību un atmosfēru, kas liks aizmirst ikdienas steigu un ļauties mierpilnai mūzikas burvībai un kurā apmeklētāji tiks sagaidīti ar siltām lampiņu virtenēm un akustiskās mūzikas maigajām skaņām.

Pasākuma programma:

  • 18.00 – 19.00
    Vakars sāksies ar īpašu pasaku bērniem "Visskaistākais zieds", ko stāstīs grāmatu autore un Mārupes novada bibliotēkas vadītāja Ilze Aizsila. Šis stāsts iepriecinās gan mazākos viesus, gan viņu vecākus, radot sirsnīgu sākumu turpmākajam vakaram.
  • 19.00 – 20.00
    Muižas pagalmā norisināsies akustiskās mūzikas vakars, kurā piedalīsies mūsu talantīgie novadnieki. Šī būs unikāla iespēja baudīt vietējo mākslinieku priekšnesumus mierīgā un romantiskā gaisotnē.
  • 20.00 – 21.00
    Kā vakara īpašais viesis uzstāsies Latvijā iemīļotais mūziķis GORAN GORA, kura balss un melodijas ļauj piedzīvot koncertu kā dvēselisku un personisku ceļojumu.

Visa vakara gaitā muižas iekštelpās būs pieejamas dažādas aktivitātes, tostarp vēstures, karšu, sajūtu un radošās istabas. Katrs pasākuma apmeklētājs varēs atrast sev piemērotu nodarbi un iegūt jaunas zināšanas, baudot mākslas un sajūtu pasauli.

Par to, lai vakars ir piepildīts ar pozitīvām emocijām un īpašiem brīžiem, parūpēsies pasākuma vadītājs Jānis Niedra.

"Baltās naktis Švarceniekos" ir vakars, kurā mīlestība un romantika savijas ar mūziku, vēsturi un mākslu, radot neaizmirstamu pieredzi ikvienam apmeklētājam. Šī ir lieliska iespēja pavadīt laiku ar mīļajiem un baudīt īpašu noskaņu Švarcenieku muižā.

 

Afiša

 

Izglītības, kultūras un sporta pārvalde