SIA "Eco Baltia vide" aicina ziņot par vētras dēļ nepieejamiem konteineriem

29.07.2024.

Tupinoties vētrai un ekstremālai līšanai, daudzviet Latvijā apstākļi uz auto ceļiem un dzīvojamo ēku piebrauktuvēm var būt neparedzami. Neskatoties uz to, vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” turpina nodrošināt atkritumu izvešanu pēc grafikiem un strādā pie tā, lai pakalpojumi tiktu savlaicīgi sniegti ikvienā adresē. Tomēr ir novērotas situācijas, kad piekļuve konteineriem lūstošu koku un applūdušu ceļu dēļ ir neiespējama. Uzņēmums skaidro, kā rīkoties iedzīvotājiem, ja minēto apstākļu dēļ ir traucēta piekļuve konteineriem.

Ja konteineram ir uzkritis koks un tas ir ticis bojāts, nepieciešams nosūtīt pieteikumu klientu apkalpošanas centram par konteinera maiņu. Šādā gadījumā bojātais konteiners tiks nomainīts pret citu bez maksas. Savukārt, ja konteiners nav pieejams sagāztu koku vai citu šķēršļu dēļ, vēlams jau laikus atteikt konteinera izvešanu un pārcelt to uz citu dienu. Ja ir izveidojusies situācija, ka ir applūdis piebraucamais ceļš un konteineram piekļūt traucē uz brauktuves uzkrājies ūdens, arī ieteicams sazināties ar klientu apkalpošanas centru un vienoties par konteinera izvešanu citā dienā.

Uzņēmumā norāda, ka tā kā laikapstākļi ir nekontrolējami un ja klients nebūs paspējis atteikt konteinera izvešanu tā nepieejamības dēļ, maksa par ieplānoto izvešanu netiks piestādīta.

Lai informētu par apgrūtinātu piekļuvi konteineriem un atceltu plānoto atkritumu izvešanu, pieteiktu izmaiņas grafikā vai saņemtu atbildes uz citiem jautājumiem, klienti aicināti sazināties ar SIA “Eco Baltia vide” klientu apkalpošanas centru, zvanot pa tel. 8717 vai rakstot uz e-pastu info@ecobaltiavide.lv. Kontakti SIA “Eco Baltia vide” Kurzemes reģiona klientiem – Saldus un Brocēni –  tel.: 22022418, e-pasts: saldus@ecobaltiavide.lv; Liepāja, Aizpute, Durbe, Skrunda, Pāvilosta, Grobiņa – tel.: 22013939, e-pasts: kurzeme@ecobaltiavide.lv.

Uzņēmums aicina klientus izvērtēt konteinera novietojumu un īpaši stipra vēja laikā lietot konteineru bremzes – tas palīdzēs izvairīties no situācijām, kad konteiners var nekontrolēti pārvietoties, apgāzties vai bojāt blakus esošo īpašumu, autotransportu.

Plašāka informācija par SIA “Eco Baltia vide” aktualitātēm un sniegtajiem pakalpojumiem pieejama www.ecobaltiavide.lv.

 

Papildu informācija:
Gunita Krilova
SIA “Eco Baltia vide”
sabiedrisko attiecību speciāliste
Tel. 20603853
e-pasts: gunita.krilova @ecobaltiavide.lv

www.ecobaltiavide.lv