Sveiktas biznesa ideju konkursa “Mammu bizness Mārupē 2024” uzvarētājas

05.07.2024.

5. jūlijā Mārupē sveiktas jauno māmiņu biznesa ideju konkursa “Mammu bizness Mārupē 2024” uzvarētājas. Šogad pašvaldības līdzfinansējumu biznesa ideju īstenošanai saņems trīs konkursa dalībnieces.

Lai atbalstītu un motivētu jaunās māmiņas jaunu produktu vai pakalpojumu radīšanai, Mārupes novada pašvaldība jau piekto gadu organizēja konkursu “Mammu bizness Mārupē 2024”. Šogad kopējais konkursā pieejamais līdzfinansējums bija 12 000 eiro, maksimālais viena projekta īstenošanai pieejamais līdzfinansējums - 4 000 eiro.

Konkursā tika saņemtas trīs jauno māmiņu biznesa idejas, kuras žūrijas komisija vērtēja divās kārtās. Jūnija sākumā konkursa dalībnieces klātienē prezentēja savas idejas, kā arī atbildēja uz žūrijas komisijas jautājumiem, kas deva iespēju pārliecināties par ideju dzīvotspēju. Deviņiem žūrijas komisijas locekļiem vērtējot iesniegtos projektus, konkursa rezultātā finansiālam atbalstam izvēlētas visas trīs biznesa idejas.

mammu bizness mārupē

mammu bizness mārupē

mammu bizness mārupē

 

mammu bizness mārupē

mammu bizness mārupē

Pašvaldības līdzfinansējumu 3 963,31 eiro apmērā saņems Alise Lake Sandri, lai īstenotu biznesa ideju audiovizuāla un multimediju satura ražošanai.

Līdzfinansējumu 4000 eiro apmērā saņems Aija Druvkalne, lai radītu Montesori attīstības un labsajūtas studiju bērniem un jauniešiem Mārupes novadā.

Līdzfinansējumu 4000 eiro apmērā saņems Jūlija Ņikitenko, lai organizētu veselīga uztura – “lowcarb” ēdienu meistarklases gan klātienē, gan online vidē.

5. jūlijā svinīgā biznesa ideju iesniedzēju apbalvošanas ceremonijā ar muzikālu kokles spēles priekšnesumu priecēja Mārupes Mūzikas un mākslas skolas audzēknes un jaunās māmiņas ar panākumiem sveica Mārupes novada pašvaldības domes vadība, Mārupes novada Tūrisma un uzņēmējdarbības atbalsta aģentūras pārstāvji un biznesa ideju konkursa žūrija.

Šogad ar dāvanām uzvarētājām mūs atbalstīja Bolero Drinks pārstāvis Latvijā, dāvinot māmiņām pulverveida maisījums dzēriena pagatavošanai bez cukura, Latvijas Aptieka un Foxy Gelato, kas ir pagājušā gada uzvarētājas Lindas Kalniņas izlolotais projekts par mājas saldējumu ražošanu.

Mārupes novada pašvaldība pateicas visām dalībniecēm par piedalīšanos konkursā!

 

Mārupes novada Tūrisma un uzņēmējdarbības atbalsta aģentūra