Izglītība

PPII "Nākotnes bērni"

 

Adrese: Kadiķu iela 26, Mežāres, Babītes pag.

Tālruņa numurs:+37129505929

E-pasta adrese: info@nakotne.eu

Mājaslapa:https://nakotne.eu/par-mums/

 

PPII "Nākotnes bērni" ir juridiskas personas – SIA "Nākotnes bērni" dibināta privāta pirmsskolas izglītības iestāde pirmsskolas izglītības programmas īstenošanai, dibināta 2019. gada 9. janvārī. Reģistrēta Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas Izglītības iestāžu reģistrā 15.02.2019. ar reģistrācijas Nr. 3501803281, un 15.02.2019. tai izsniegta licence Nr.V_1010 vispārējās izglītības programmas Pirmsskolas izglītības programma, kods 01011111, īstenošanai.

Izglītības iestādes telpās bērniem ir iespēja apgūt arī interešu izglītību, noslēdzot līgumu ar mūsu sadarbības partneriem – interešu izglītības sniedzējiem (deju nodarbības, angļu valoda, latviešu valoda).

Mūsu iestāde piedāvā sabalansētu, pilnvērtīgu un garšīgu veģetāru/augu valsts ēdienkarti. Tā būs pozitīva alternatīva, ja bērniņam ir alerģiska reakcija pret dzīvnieku valsts pārtikas produktiem.

PPII “Nākotnes bērni” ir pirmsskolas izglītības iestāde, kurā ir divas nelielas (līdz 15 bērniem) grupas – jaunākā (no 1 līdz 3 gadi) un vecākā (no 4 – 7 gadi).

Strādājam visu gadu! Privātajā bērnudārzā "Nākotnes bērni" nav sezonālu pārtraukumu – mēs strādājam arī visu vasaras periodu. Tas nodrošina nepārtrauktu mācību un attīstības procesu, kā arī dod vecākiem iespēju plānot savu darba un atpūtas laiku, zinot, ka viņu bērns vienmēr būs drošā un radošā vidē.

Šajā bērnudārzā tiek likts uzsvars uz katra bērna unikālajām īpašībām un talantiem. Mūsu pedagogi ar mīlestību un rūpību palīdz bērniem attīstīt savas prasmes un spējas, nodrošinot individuālu pieeju katram audzēknim. "Nākotnes bērni" ir vieta, kur bērni ne tikai apgūst jaunas zināšanas, bet arī veido drošu un pozitīvu attieksmi pret sevi un apkārtējo pasauli. Mēs ticam, ka laimīgi un radoši bērni izaugs par pārliecinātām un atbildīgām personībām, kas spēj veidot labāku nākotni.

Informācija sadaļā atjaunota 18.06.2024.