Pirmo apli "MĀRUPES SC" noslēdz ar bezvārtu neizšķirtu Jaunmārupē

30.07.2024.

Sestdien, 27. jūlijā, Jaunmārupes stadionā tika aizvadīta pirmā apļa pēdējā spēle  - "Mārupes SC" pret "Riga FC-2" komandu.

"Mārupes SC" komanda aizvadīja vienu no kvalitatīvākajām treniņa nedēļām un bija motivēti savu skatītāju priekšā reabilitēties par vājo sniegumu nedēļu iepriekš, tomēr spēle pret smagsvaru - "Riga FC-2" tika gaidīta ar bijību. Jāpiemin fakts, ka pret rīdziniekiem spēlējām pirmo reizi kluba vēsturē un "Riga FC-2" ir Latvijas futbola smagsvars, viņu komandas sastāvā bieži vien ir spēlētāji ar ievērojamu pieredzi.

"Mārupes SC" komandas aizsardzība un spēles kvalitāte nelika vilties. Pirmo “sauso” spēli Mārupes rindās aizvadīja vārtsargs Rūdolfs Zandraiters. Spēles izskaņā vairāk uzbruka "Rīga FC-2", bet rezultāts 0:0 palika līdz pat beigu svilpei.

Mārupieši pirmo apli noslēdza ar 18 punktiem un 8. vietu 14 komandu konkurencē, izcīnot 5 uzvaras, 3 neizšķirtus un piedzīvojot 5 zaudējumus.

TURNĪRA TABULA

 

Zaļš fons un krāsaina teksta grafika par futbola spēles rezultātiem

Esi daļa no futbola un tiekamies atkal Jaunmārupes stadionā 3. augustā, kur iesāksim otro apli ar spēli pret "Skanstes SK".
VISI KOPĀ. KOPĀ ZAĻI!

Mārupes futbola kluba “Mārupes SC” dibinātājs un ģenerālmenedžeris Ringolds Prāvasts