Mārupes Mūzikas un mākslas skolā atklās digitālo mūzikas ierakstu staciju

13.06.2024.

Šī gada 17. jūnijā 16.00 Mārupes Mūzikas un mākslas skolā notiks mūziķes Agneses Rakovskas un projekta “Zvaigznāja klase” veidotās digitālās mūzikas ierakstu stacijas atklāšana. Turpmāk arī Mārupē jauniešiem un ikvienam interesentam būs brīnišķīga iespēja pilnīgi citā veidā iepazīt mūzikas industriju un tās iespējas, gūt neaprakstāmi vērtīgu pieredzi mūzikas un dziesmu rakstīšanā un producēšanā.

Jaunajā ierakstu stacijā bērni un jaunieši varēs radīt savu mūziku, gūt pirmās prasmes mūzikas producenta profesijā un atklāt sevī jaunus talantus. Šis būs pirmais lielais solis mūsdienīgai mūzikas stundai un jauna pieredze kā skolēniem, tā pedagogiem.

Atklāšanas pasākumā viesosies mūziķe Agnese Rakovska ar projekta “Zvaigznāja klase” komandu.

Par projektu “Zvaigznāja klase”

“Zvaigznāja klase” ir mūziķes Agneses Rakovskas iniciatīva, projekts, kas dod iespēju bērniem un jauniešiem skolās apgūt mūzikas radīšanas procesu mūsdienīgā interpretācijā, izmantojot modernu metodiku un mūzikas producēšanas iekārtas, kas pozitīvi ietekmē bērnu un jauniešu attieksmi pret mūzikas nodarbībām. “Zvaigznāja klasē” darbojas profesionāli un augsti kvalificēti mentori, kuri apmāca skolotājus un skolēnus visos Latvijas reģionos.  Apmācību programma  ir unikāla, tā atbilst STEAM vadlīnijām un tai nav līdzīgu nekur pasaulē. Mentori pastāvīgi apmāca mūzikas skolotājus darbam ar digitālajām tehnoloģijām un spēj projektu vadīt gan latviešu, gan angļu valodā.