30. maija vakarā tiks slēgta satiksme Rīgas un Jūrmalas ielas krustojumā Piņķos

29.05.2024.

Augstās gaisa temperatūras dēļ pagājušajā nedēļā netika veikti plānotie asfaltbetona seguma izbūves darbi Rīgas un Jūrmalas ielas krustojumā Piņķos. Izbūves darbus plānots veikt šonedēļ.

30. maijā objektā “Gājēju pārejas ierīkošana Rīgas ielā, regulējamā krustojumā ar Jūrmalas ielu un gājēju ietves pievienojumu Piņķos, Babītes pagastā, Mārupes novadā” plānoti asfaltbetona seguma izbūves darbi. Dienas laikā krustojumā tiks veikta izlīdzinošās asfaltbetona kārtas ieklāšana un satiksmi krustojumā regulēs regulētāji. Darbu veikšanas laikā var tikt apgrūtināta satiksme krustojumā. 

Remontdarbu dēļ Rīgas un Jūrmalas ielas krustojumā Piņķos no 30. maija plkst. 20.00 līdz 31. maija plkst 5.00 satiksme būs slēgta, nodrošinot tikai sabiedriskā transporta kustību. 

Jāņem vērā, ka šajā laikā tiks ierobežota sabiedriskā transporta kustība krustojumā no Meistaru ielas virzienā uz Rīgu un maršruta autobuss kursēs pa Meistaru un Priedaines ielām. Esošā pieturvieta “Piņķi” pie veikala "top!" tiks pārcelta uz Priedaines ielu, tuvāk Jūrmalas ielas krustojumam. 31. maijā sabiedriskā transporta kustība tiks atjaunota ierastajā maršrutā.

Remontdarbu laikā galvenajos krustojumos satiksmi nodrošinās regulētāji, kā arī tiks uzstādītas ceļa zīmes, kas norādīs apbraucamā ceļa virzienu.

Atvainojamies par sagādātajām neērtībām.

Lūdzam iedzīvotājus būt saprotošiem un pārvietoties atbilstoši uzstādītajiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem.

Satiksmes organizācijas shēma

Satiksmes organizācijas shēma

Pašvaldības īpašumu pārvalde