Ar 1. jūliju tiek slēgta kase pašvaldības Centrālās pārvaldes ēkā, Daugavas ielā 29, Mārupē

30.06.2023.

Saistībā ar skaidras naudas aprites samazināšanos  ar šā gada 1. jūliju tiks slēgta kase pašvaldības Centrālās pārvaldes ēkā, Daugavas ielā 29, Mārupē.

Nekustamā īpašuma nodokli (turpmāk- NĪN) iedzīvotāji varēs samaksāt bezskaidras naudas veidā, maksājot ar karti, Klientu apkalpošanas centros Daugavas ielā 29, Mārupē, un Centra ielā 4, Piņķos.

Aicinām izmantot iespēju NĪN apmaksāt tīmekļa vietnes www.e-pakalpojumi.lv sadaļā “Nekustamais īpašums”.

NĪN samaksāt var arī lielveikala “Maxima” kasēs, uzrādot maksājuma paziņojumu ar svītrkodu. Norēķinus veikalā iespējams veikt ar bankas karti vai skaidrā naudā. Pretī klients saņems kases aparāta čeku kā darījumu apliecinošu dokumentu.

Aicinām iedzīvotājus ņemt vērā, ka, norēķinoties “Maxima” veikalos, kasieris noskenēs rēķina svītrkodu par kopējo visa gada apmaksājamo summu, bet, ja vēlaties rēķinu maksāt daļēji, lūgums par to pabrīdināt pirms maksājuma veikšanas. Veikala kasēs var veikt skaidras naudas maksājumu, kas nav lielāks par 1000 eiro.  

Pabalstu izmaksa

Sociālie pabalsti iedzīvotājiem turpmāk tiks izmaksāti ar pārskaitījumu uz klienta bankas kontu. 

Gadījumos, kad bankas kontu atvērt nav iespējams, aicinām noformēt notariāli apstiprinātu pilnvaru uz tuvinieku, kuram ir bankas konts.

Mārupes novadā zvērinātu notāru pakalpojumi pieejami:

  • zvērināta notāre Linda Damane, prakses vieta: Jūrmalas ielā 13 C, Piņķos,  tālruņa numurs: 26282054;
  • no 2023. gada 12. jūnija Rīgas apgabaltiesas darbības teritorijā Mārupē darbu uzsākusi zvērināta notāre Baiba Gabriēle; prakses vietas adrese: Daugavas iela 38 - 3, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167, tālruņa numurs: 23554838, e-pasta adrese: baiba.gabriele@latvijasnotars.lv. Linda Eglīte Mārupes novadā notariālos pakalpojumus vairs nesniedz.