22. augustā Mārupē | Izzinošs festivāls visai ģimenei “Uzņēmēji Mārupei: kopā būt”

Konrādu skvērā

22. augustā no plkst. 16.00 Konrādu skvērā un Mārupes Kultūras nama iekšpagalmā notiks izzinošs festivāls visai ģimenei “Uzņēmēji Mārupei: kopā būt”, kura ietvaros norisināsies novada uzņēmumu izstāde, diskusijas ar iedzīvotājiem, amatpersonām un uzņēmējiem, apmeklētāji varēs baudīt Mārupes novada garšas, kā arī piedalīties dažādos konkursos un spēlēs.

Festivāls noritēs Baltijas ceļa 35. gadadienas noskaņās, atgādinot par tolaik izcīnīto brīvību, kas šodien Latvijai ļauj būt zemei, kur brīvi plaukst uzņēmējdarbība un katrs var darīt to, ko patiešām vēlas. Tāpēc šodien mūsu novadā var ražot bezpilota lidaparātus un saules paneļus, audzēt gardākos ķirbjus un skaistākās rozes, un dancināt brašākos kumeļus. Aicinām ikvienu interesentu izmantot iespēju vienuviet satikt novada uzņēmumus, kas stendos iepazīstinās ar saviem produktiem un pakalpojumiem!  

Festivāla ietvaros notiks arī publiska diskusija “Dzīvo Mārupē, mācies Mārupē” par novadniekiem aktuālo izglītības tēmu. Brīvība, pirmkārt un galvenokārt, ir iespēja brīvai domu apmaiņai. Parunāsim!

Festivālā varēsi sameklēt savai gaumei atbilstošu gastronomisko baudījumu “Mārupes garšu ielā”, ko piedāvās novada ēdināšanas un viesmīlības iestādes.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties viktorīnās, aktivitātēs un laimēt balvas, kuras ar rūpību būs sagādājuši Mārupes novada uzņēmēji.

Festivāls “Uzņēmēji Mārupei: kopā būt” šogad simboliski sasauksies ar Mārupes Kultūras nama organizēto Baltijas ceļa 35. gadadienai veltīto brīvdabas mūzikas un kino vakara programmu, kas Mārupes Kultūras nama pagalmā sāksies no plkst. 20.00.

Mārupes uzņēmēju festivāls norisinās jau trešo gadu un šogad to organizē Mārupes novada pašvaldība sadarbībā ar biedrība “Mārupes Uzņēmēji”. Tas ir izzinošs festivāls visai ģimenei ar mērķi dienas garumā caur dažādām norisēm un aktivitātēm iepazīstināt un tuvināt novada iedzīvotājus Mārupes novada uzņēmējiem.

Nāc un piedalies!

Plašāka informācija tīmekļvietnē: marupesuznemeji.lv

uzņēmēju festivāls 2024

 

Biedrība “Mārupes Uzņēmēji”