Sabiedrība

Aicinām ģimenes piedalīties Labbūtības dienā Salas pagastā

02.07.2024.

7. augustā biedrība “Kopā savā novadā”  organizē Labbūtības dienu Mārupes novada ģimenēm, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām. Pasākums norisināsies viesu namā “Vecupenieki” Salas pagastā pie Babītes ezera. 

Šī būs brīnišķīga iespēja satikt citas ģimenes un kopā pavadīt dienu atbalstošā un draudzīgā atmosfērā. Labbūtības diena tiek organizēta, lai sniegtu iespēju socializēties, sekmēt ģimeņu emocionālo veselību un apgūt jaunas prasmes gan bērniem ar dažādu raksturu funkcionāliem traucējumiem, gan viņu brāļiem, māsām un vecākiem, kopīgi pavadot laiku un darbojoties pieaicināto speciālistu vadībā. 

Visas dienas garumā atbilstoši dalībnieku interešu grupām plānotas visdažādākās individuālās un grupu nodarbības, ko vadīs prasmīgi un zinoši speciālisti. Pieaicināto speciālistu vidū ir Elīna Seņkova (grupu jogas nodarbības), Elīna Balode (individuālās ergoterapijas nodarbības), Līva Kupča (grupu deju un kustību nodarbības), Evita Dubiņina (individuālās fizioterapijas nodarbības), Solvita Ozoliņa (individuālās mūzikas terapijas nodarbības), Sandra Bimbirule (vecāku atbalsta grupas diskusija) un Signe Millere (aromterapijas nodarbība). 

Tā kā vietu skaits dalībai pasākumā ir ierobežots un pieteikumi dalībai tiks apstiprināti rindas kārtībā, aicinām pieteikties jau laikus. Lai pieteiktos dalībai Labbūtības dienas norisēs, aicinām Mārupes novadā dzīvojošās ģimenes, kurās aug bērni ar īpašām vajadzībām, aizpildīt pieteikuma anketu, kas pieejama tīmekļa vietnē https://ej.uz/labbūtībasdiena.

Pasākums tiek finansēts Mārupes novada pašvaldības projektu konkursa “Mārupe – mūsu mājas 2024” ietvaros.

Programma

Biedrība “Kopā savā novadā”