Informējam, ka no 2024. gada 1. augusta nebūs pieejama pašvaldības mobilā aplikācija

24.07.2024.

2021. gadā Mārupes novada pašvaldība kā papildu komunikācijas kanālu saziņai ar iedzīvotājiem ieviesa mobilo aplikāciju. Mobilā aplikācija tika izveidota, lai iedzīvotāji varētu ērti un ātri saņemt informāciju par norisēm novadā, sniegt ierosinājumus, piedalīties iniciatīvās un aptaujās u. c.

Šā gada pavasarī no pakalpojuma sniedzēja tika saņemta informācija par pakalpojuma cenas ievērojamu paaugstināšanu, kas palielinātu pašvaldības izdevumus aplikācijas uzturēšanā vairāk nekā trīs reizes, salīdzinot ar līdzšinējo summu gadā. Rūpīgi izvērtējot šīs saziņas platformas darbību un atbilstību mūsdienu komunikācijas kanālu tendencēm, Mārupes novada pašvaldības vadība kopā ar domes deputātiem diskutēja par tālāku aplikācijas uzturēšanu. Ņemot vērā līdzšinējo pieredzi aplikācijas administrēšanā, tās kopējo darbību, pienesumu un arī pakalpojuma sadārdzinājumu, pašvaldības vadība un deputāti panāca konceptuālu vienošanos par mobilās aplikācijas slēgšanu, un tā no šā gada 1. augusta vairs nebūs pieejama.

Vēlamies uzsvērt, ka arī turpmāk iedzīvotājiem tiks nodrošinātas iespējas saziņai ar pašvaldību:

  • pasākumu kalendārs, jaunākās ziņas, pašvaldības iestāžu kontakti u. c. arī turpmāk būs ērti pieejami oficiālajā tīmekļa vietnē www.marupe.lv;
  • ierosinājumus turpmāk varēs iesniegt, izmantojot pašvaldības mājaslapas izvēlni “Pajautā pašvaldībai” (lapas lejas daļā), kā arī sūtot ziņas pašvaldības oficiālajai lapai “Mārupes novads” sociālo mediju vietnēs Facebook un/vai Instagram;
  • saziņai ar pašvaldības policiju aicinām izmantot dežūrdaļas tālruni 67933470, 25423038 (visu diennakti) vai rakstīt uz e-pasta adresi: policija@marupe.lv.

Turpināsim darbu, lai pilnveidotu esošos saziņas kanālus un ilgtermiņā piedāvātu jaunas iespējas! Aicinām sekot līdzi aktuālajai informācijai pašvaldības tīmekļa vietnē www.marupe.lv  un oficiālajai lapai “Mārupes novads” sociālo mediju vietnēs Facebook un Instagram.