Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pārbūves projekts iegūst 3. vietu skatē "Gada labākā būve Latvijā 2023"

22.08.2024.

Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pārbūves projekts skatē "Gada labākā būve Latvijā 2023" ieguvis 3. vietu nominācijā “Pārbūve un atjaunošana”, kā arī simpātiju balvu no uzņēmuma "Saint Gobain".

Šodien, 22. augustā, skates “Gada labākā būve Latvijā 2023” apbalvošanas sarīkojumā Mežaparka Lielās estrādes Kokaru zālē godināja 38 pērn pabeigtos izcilākos būvobjektus astoņās nominācijās.

Teju piecdesmit nozares profesionāļu žūrijas vērtējumam astoņās nominācijās bija pieteikti 70 objekti no visiem Latvijas reģioniem. Visas būves eksperti apmeklēja klātienē un vairāk nekā pusi no tām skates finālā vērtēja arhitektu, būvnieku un pasūtītāju prezentācijās.

Visi skatei Gada labākā būve Latvijā 2023 pieteiktie objekti apskatāmi arī skates gadagrāmatā, kas šogad izdota jau devīto gadu.

Latvijas Būvnieku asociācijas un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar Ceresit un 23 profesionālajām nozares sabiedriskajām organizācijām un nozares institūcijām rīkotā skate Gada labākā būve Latvijā šogad notiek 26. reizi.

Esam gandarīti par šo nozīmīgo sasniegumu, kas apliecina ieguldītā darba kvalitāti un vērtību!

Mārupes Mūzikas un mākslas skola

 

Saistītās ziņas:

[29.07.2024.] Aicinām balsot par Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pārbūves projektu konkursā "Gada labākā būve Latvijā 2023"