Aicinām balsot par Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pārbūves projektu konkursā "Gada labākā būve Latvijā 2023"

29.07.2024.

Skates "Gada labākā būve Latvijā 2023" rīkotāji - Latvijas Būvnieku asociācija un Latvijas Būvinženieru savienība sadarbībā ar Ceresit aicina balsot par skatei pieteiktajām 2023. gadā ekspluatācijā nodotajām būvēm, kas ir ieguvums sabiedrībai. 

Skates žūrija trīs kārtās ir apskatījusi un pēc skates nolikuma kritērijiem novērtējusi septiņdesmit skatei pieteiktās būves astoņās nominācijās no visiem Latvijas reģioniem, t. sk. nominācijā "Pārbūve un atjaunošana" starp balsošanai izvirzītajiem ir arī Mārupes Mūzikas un mākslas skolas pārbūve. Laureāti tiks paziņoti un balvas saņems 2024. gada 22. augustā. Viens no būvju vērtēšanas kritērijiem ir sabiedrības ieguvums. Šogad skates rīkotāji lūdz ikvienu dot savu vērtējumu kādai no būvēm, lai noteiktu, kura būve pēc sabiedrības vērtējuma ir lielākais ieguvums sabiedrībai. Būve, kas būs ieguvusi visvairāk balsu, summējot balsis balsošanas anketā  balso.te (vai forms.gle/FSMW9aJ7h2jUteJJA) un skates Facebook lapā facebook/gadabūve, saņems skates titulsponsora Ceresit balvu.

Balsošana noslēgsies 2024. gada 16. augustā pulksten 16.00. 

Vairāk informācijas par skati, balsošanas anketa - gadabuve.lv.

 

Latvijas Būvnieku asociācijas un Latvijas Būvinženieru savienības sadarbībā ar Ceresit un 23 profesionālajām nozares sabiedriskajām organizācijām un nozares institūcijām rīkotā skate "Gada labākā būve Latvijā" šogad notiek 26. reizi.

Skates galvenais partneris ir zīmols Ceresit ar kompāniju Henkel Balti OU. Skates norisi atbalsta Weber ar kompāniju Saint-Gobain, PERI, EJOT, SOUDAL, Rotho Blaas, Hilti, Alejas projekti, Landscape Construction, LM Group Holding, Morpho, Uponor Latvija, Latvijas Betona savienība ar balvu Gada betona būve.

Skates rīkotāju partneri ir 16 būvniecības nozares nevalstiskās organizācijas, Būvniecības valsts kontroles birojs, VAS Valsts nekustamie īpašumi, Latvijas Pašvaldību savienība, Rīgas Tehniskā universitāte, Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte, Rīgas Celtniecības koledža, RISEBA FAD un nozares žurnāls Būvinženieris.

Dienasbizness.lv - skates sadarbības partneris balsojumā par būvi - sabiedrības ieguvumu.

Informatīvie atbalstītāji: žurnāls Būvinženieris, LETA, Nozare.lv, building.lv, archidea.lv, buvlaukums.lv, abc.lv, buvbaze.lv.

 

Informāciju sagatavoja Latvijas Būvnieku asociācija