Kultūra

2. novembrī notiks labdarības akcija un koncerts biedrības "Kopā savā novadā" atbalstam

14.10.2024.

2. novembrī Mārupes novada pašvaldība sadarbībā ar biedrību “Kopā savā novadā” un Jaunmārupes jaukto kori “Universum” aicina uz labdarības akciju un koncertu Mārupes Mūzikas un mākslas skolas telpās. Akcijas mērķis ir atbalstīt mūsu novada ģimenes, kurās ir cilvēki ar īpašām vajadzībām, palīdzot tām sarūpēt nepieciešamos resursus, lai atvieglotu ikdienu un padarītu to kaut par kripatiņu gaišāku.   

Koncertā uzstāsies Jaunmārupes jauktais koris “Universum”, un tā laikā būs iespēja ziedot biedrības atbalstam.  

Būsim kopā 2. novembrī – labdarības akcijā un koncertā, sperot soli tuvāk cilvēciskai, iekļaujošai un vienlīdzīgai sabiedrībai! 

Biedrībā “Kopā savā novadā” apvienojušās Mārupes novada ģimenes, kurās ir cilvēki ar īpašām vajadzībām. Biedrības mērķis ir pārstāvēt šo ģimeņu intereses, rūpēties par viņu dzīves kvalitātes uzlabošanu, atbalstīt citam citu un iesaistīties normatīvo aktu izstrādes un saskaņošanas procesā novadā un valstī. Biedrība sniedz informatīvu un konsultatīvu atbalstu par rehabilitācijas un izglītības iespējām Mārupes novadā un ārpus tā, kā arī aktīvi iesaistās un līdzdarbojas Latvijas Reto slimību alianses darbībā. 

Atbalstīt biedrību var ziedojot arī ar bankas pārskaitījumu.  

Rekvizīti: biedrība “Kopā savā novadā”, reģ. nr. 40008320328. Adrese: Zeltrītu iela 18-48, Mārupe, Mārupes novads, LV-2167. Tālr. nr. 27223777; e-pasta adrese kopa@savanovada.lv. AS “Swedbank”, konta nr. LV65HABA0551053799121, kods LVHABA22.  

Sabiedrības informēšanas un multimediju nodaļa 

Dzeltens fons un krāsaina grafika par labdarības koncertu